середу, 27 квітня 2011 р.

Стати учасником ВДПІФ "ВСІ" можна в on-line режимі

Для всіх учасників відкритого диверсифікованого інвестиційного фонду "ВСІ" (Рішення №138-СІ від 31.03.2011)  КУА "Всесвіт" розробила сервіс із можливістю перегляду свого рахунку в on-line режимі.
Спеціальний підрозділ  сайту - «Сервіс для учасників» створений із метою надання більше інформації і більше можливостей учасникам  фондів, а також для усіх, хто хоче надійно і ефективно зберігати та примножувати свої заощадження.

У рамках цього розділу ми надаємо учасникам фондів, активами яких управляє КУА «Всесвіт», можливість в щоденному режимі контролювати свої накопичення особисто за допомогою сучасних технологічних рішень.Вам достатньо всього лише зареєструватися на сайті і після проходження процедури авторизації, Ви будете мати можливість у будь-який зручний для Вас час переглядати інформацію свого індивідуального інвестиційного рахунку.

Реєстрація на сайті: http://service.vseswit.com.ua
 Також Ви маєте можливість полегшити для себе процедуру підготовки додаткових угод у зв'язку із зміною особистих даних. Достатньо ввести необхідні дані на сайті. Документ формується автоматично, після чого його можна роздрукувати,  підписати і з копіями необхідних документів надіслати  поштою.

Якщо Ви  прийняли рішення про участь у Відкритому інвестиційному фонді «ВСІ», Ви можете оформити «Анкету Учасника»  на сайті. Вкажіть свій контактний телефон, і співробітник компанії зв'яжеться з вами для узгодження зручного для Вас часу та місця оформлення договорів.


Створення сервісного розділу сайту КУА «Всесвіт» стало можливим завдяки технічному співробітництву з компанією www.webcreator.kiev.ua.
Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 207-02-94, а також на сайті КУА "Всесвіт" www.vseswit.com.ua
 
Довідка:Компанія з управління активами «Всесвіт»  заснована у 2004 році і входить в Інвестиційно-фінансову групу «ВСІ».На сьогоднішній день компанія управляє активами одного з найбільших відкритих недержавних пенсійних фондів - НПФ «ВСІ», який був зареєстрований в числі перших в 2004 році і прийняв перший пенсійний внесок на початку 2005 року, а також Недержавного пенсійного фонду Української греко-католицької церкви «Покрова ».Компанія бере активну участь у розвитку та вдосконаленні системи НПЗ і технологій управління активами спільно з Українською асоціацією адміністраторів пенсійних фондів, Проектом USAID «Розвиток ринків капіталу», Світовим банком, Проектом ЄС «Посилення сектору фінансових послуг України».Компанія є повноправним членом Американської Торгової Палати в України та Європейської Бізнес Асоціації.

Оформити анкету учасника ВДПІФ "ВСІ"  http://service.vseswit.com.ua


 Якщо у Вас виникли питання - задавайте їх на сайті, або  зателефонуйте  за номером 0-800-50-192-5 (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних телефонів в Україні).

Немає коментарів:

Дописати коментар