понеділок, 26 грудня 2011 р.

Семінар для священиків Самбірсько-Дрогобицької єпархії та Львівської архиєпархії.


6 та 13 грудня у Львівській архиєпархії і 8 та 9 грудня 2011 року у Самбірсько-Дрогобицькій єпархії відбулись семінари для священиків по фінансовій грамотності: «Фінансове планування. НПФ «Покрова» як вид довгострокових інвестицій».
Навчання відбулись за благословенням правлячих архиєреїв Владики Венедикта (Алексійчука) та Владики Ярослава (Приріза). Священики мали можливість ознайомитись із діяльністю НПФ «Покрова» та сервісом для учасників фонду, зокрема, on-line сервіс, дистанційне обслуговування учасників, доступ до індивідуального пенсійного рахунку, можливість щоденного контролю своїх накопичень та отримання інформації щодо їх інвестування.

Недержавний пенсійний фонд “Покрова” як соціальний проект Української Греко-Католицької Церкви за підтримки Всеукраїнського адміністратора пенсійніх фондів провадить просвітницьку діяльність з моменту свого створення. Конференції для молоді, державних соціальних служб та пенсійного фонду, семінари для представників ЗМІ та церковних структур - далеко не весь перелік діяльності інформаційно-консультаційніх центрів НПФ “Покрова”.
На сьогоднішній день у всіх єпархіях працють інформаційно-консультаційні центри НПФ “Покрова”, в яких можна отримати інформацію про діяльність фонду та стати його учасником, про пенсійну систему України та пенсійну реформу, консультацію щодо участі в системі недержавного пенсійного забезпечення та можливості додаткового недержавного накопичення.
Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова» розпочав свою діяльність 1 вересня 2008 року. Засновником фонду є Українська Греко-Католицька Церква. За три роки його діяльності активи фонду перевищили 1 млн. грн., а загальний дохід станом на 15.12 2011 становив 47 % (один із найкращих показників в Україні). Учасниками фонду стали більше 1000 осіб.
За додатковою інформацію звертайтеся за телефонами гарячої лінії (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) 0-800-503-639, www.pokrova.in.ua.
Для оформлення пенсійного контракту необхідні копії паспорта та ідентифікаційного коду.

Наталія Копичин
Регіональний координатор
Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів

Немає коментарів:

Дописати коментар