четвер, 19 травня 2011 р.

Наша Церква запевняє виконання усіх зобов’язань.






«Ми надіємося, що ті, хто турбується про своє майбутнє, маючи перед собою наш фонд «Покрова», бачитимуть, що за ним стоїть серйозна установа – наша Церква, яка запевняє виконання усіх зобов’язань»,
кардинал Гузар


На сьогоднішній день кожен має право сам для себе вирішувати, що для нього є пріоритетом – отримувати сьогодні нелегальну (в конверті) заробітну плату та не думати про майбутнє, або бути впевненим у тому, що завтра ти захищений від неможливості підтвердити свій стаж та отримати належне пенсійне забезпечення.

Для осіб, які згідно діючого пенсійного законодавства не підлягають загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню, існує можливість добровільно здійснювати участь у пенсійній системі, тобто збільшити майбутній розмір пенсії. Недержавне накопичувальне пенсійне забезпечення дозволяє сформувати основну частину майбутньої пенсії, що найчастіше її перевищує і є конкурентною за розміром із державною.Недержавний пенсійний фонд (далі НПФ) – неприбуткова організація. Головне завдання НПФ – накопичення пенсійних коштів громадян.

Контроль за діяльністю недержавного пенсійного фонду дозволяє учасникам НПФ (фізичним особам) бачити в реальному часі свій пенсійний рахунок та спостерігати за діяльністю фонду по інвестиційній діяльності та накопичувати майбутню пенсію.

Альтернативою традиційному пенсійному забезпеченню не тільки для греко - католиків, а й усіх українців, незалежно від віросповідання та священиків різних конфесій, став недержавний пенсійний фонд “Покрова”, започаткований Українською Греко-Католицькою Церквою на чолі з Архиєпископом Києво-Галицьким Любомиром. «Ми покликали до життя наш пенсійний фонд «Покрова», дбаючи виключно про соціальний захист наших вірних».

Продовження: vsipokrovalviv.blogspot.com

Немає коментарів:

Дописати коментар