середу, 11 травня 2011 р.

В'язанка великодніх привітань



Дзвонять дзвони Великодні !
Божа Пасха вже сьогодні.
Лине пісня із небес.
Радість всім Христос Воскрес!
Хай твоє життя буде багатим на добро як святковий стіл, чистим як великодній рушник і веселим як українська писанка! Добра тобі, миру та Божої ласки!
* * *
Від усього серця щиро вітаємо із найсвітлішим весняним святом – Великоднем! Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. То ж направимо наші молитви на добрі справи і світлі помисли. Вітаючи Вас із світлим Воскресінням Христовим, щиро бажаємо добра, радості, благополуччя, миру і спокою в душі, Божого благословення.
* * *

Що за день чудовий Воскресіння,
Сповнений любові і надій ?
За чиїмось мудрим повелінням
Світ довкола враз помолодів.
Прямо в хату ллється сонця повінь,
Вже давно такої не було.
А душа стає моя раптово,
Наче біле лебедя крило.
Хоче в небо визволення ради
Із пітьми, що застує мені...
Воскресіння – то велика радість,
Благодать Господня навесні.
* * *

На тлі наших великих духовних потреб, вітаю із святим празником Великодня – празником величі Божої любові – і щиро бажаю непереборної радості й торжества, які походять від воскреслого Христа. Намагаймося зрозуміти, що Христос відкрив нам кращий шлях - шлях любові, чистоти і служіння ближньому. Нехай милостивий Господь, який довів нам у такий прекрасний спосіб свою любов, сповнює вас радістю і бажанням з відкритим серцем прийняти Його дари, жити ними і поширювати навколо себе добро. Христос воскре
* * *

Ділимося з Вами Великоднньою радістю. Бажаємо Вам доторкнутися з вірою Воскреслого Христа і не шукати спасіння в порожньому гробі. Адже є воно є поміж нами. Величне, всеперемагаюче і відкрите для всіх таїнство Христового Воскресіння.
* * *

Щиросердечно вітаю Вас із світлим та величним святом Христового Воскресіння, яке уособлює, перемогу віри, надії та любові, торжество істини та справедливості, праведності і величі духу. Кожен із нас сприймає його із відкритою душею і чистим серцем, почуттям радісної благодаті та очищення,, віри у краще майбутнє. Нехай свято Воскресіння Христового наповнює Ваше життя світлом і радістю, додає наснаги та енергії, а ваше серце буде сповнене вірою у перемогу добра, як сповнені цим світлі миті Великодня! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
* * *

З нагоди великого свята Воскресіння Христового прийміть наші найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров'я і добробуту! Сердечно бажаємо, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжували Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України. Нехай радісні Пасхальні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень на Вашому життєвому шляху. Христос воскрес!
* * *

Простивши все, відкинувши зневіру,
Просвічені пасхальних торжеством,
Кріпімо прадідівську віру
І воскресаймо разом із Христом.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
* * *

У ці урочисті святкові дні сердечно вітаемо Вас з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій. Бажаемо Вам і Вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує Вам любов, радість, мир та злагоду на довгії літа. Бажаемо усім здоров’я, добробуту й успіхів у добрих ділах! Христос воскрес!
* * *

Щиросердно вітаємо вас зі світлим Христовим Воскресінням! Хай світлоносні Пасхальні свята обдарують усіх вас міцним здоров’ям, принесуть Вашій родині радість, благополуччя, щастя і добро! Хай в цей день здійсняться всі ваші мрії і бажання, усі добрі задуми і справи. Хай Боже благословіння ніколи не покидає вас і ваших рідних. Христос воскрес! Воістину воскрес!
* * *

Вітаю з світлим празником Воскресіння Христового ! Нехай воскреслий Господь освітлює Тебе миром, радістю, любов’ю та надією на славне царювання у Його царстві. Нехай Той, Хто весь світ обновляє, Кого агели співом вітають відчиняючи райські сади, У Твоєму серці царює зажди !
* * *

Щиро вітаю вас із Великоднем. Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією. У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчували його захист і підтримку. В найскладніші часи ми непохитно вірили – Господь не залишить нас. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації. Бажаю вам душевної чистоти і гармонії, миру та спокою. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає вас на добрі та праведні справи. Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя - кращого і добрішого. Воістину воскрес !
* * *
Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння! У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією. Зі святом Вас!. Від усього серця бажаю вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!
* * *

Великодні дні настали -
Люди чисті серцем стали.
Радості, тепла, любові
Хай прибуде в Вашім домі !
Добро, мов сонце, землю обіймає.
Гімн перемоги лине із небес:
Радійте днесь ! Хай серце вірить й знає -
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
* * *

Вітаю Вас із Великим днем Христового Воскресіння! Зичу Вам міцного здоров'я, щастя і добої долі. Хай ваші серця заповнюються радістю, а Великодні дзвони, духмяна паска, писанки принесуть у ваші оселі мир, злагоду, світлу радість!
* * *

Вітаємо Вас із світлим і радісним святом – Великоднем. Бажаю Вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудесне свято Великодня принесе любов та світло у Вашу родину, щирість та добро у взаємини! Здоров’я, миру, поміркованості Вам і Вашій родині у поступах на життєвих дорогах. Нехай господня ласка Вас зігріває і навчає щастя. Христос Воскрес !
* * *

Під зорями весна ще буде спати,
Ще місто мла вкриватиме густа,
А ми до церкви підем привітати
Воскреслого Христа.
А в церкві так велично, світло буде,
Заграють дзвони із церковних веж,
І разом з ними заспівають люди:
Христос воскрес!
У поле, в ліс, де сніг останній тане,
У досвіток покотиться луна
А там зі сну прокинеться і встане дзвінка весна.
І зійде сонце, наче кругла паска,
Мов писанка, розквітне вся земля -
Радіймо, друзі, великодня казка
Гаївкою хай серце звеселя!
Співаймо, друзі, в великоднім колі
І Господа воскреслого молім,
Щоб обновивсь весною щастя й долі
Наш рідний край, наш дім.
Христос Воскрес !
* * *
Джерело: shpachok.blogspot.com

Немає коментарів:

Дописати коментар