вівторок, 3 липня 2012 р.

Відкритий лист УАІБ до керівництва держави щодо законопроекту «Про фонди банківського управління»


 ВІДКРИТИЙ ЛИСТ
               
Шановний пане Президенте!
Шановні панове!
 
Дозвольте засвідчити Вам свою повагу та звернутися з наступним.
 
Професійні учасники фондового ринку України та інвестори просять Вас звернути увагу на загрозливу ситуацію, що склалася навколо прийняття Закону «Про фонди банківського управління».
 
На початку липня цього року у Верховній Раді України запланований розгляд у другому читанні проекту Закону України №9093 «Про фонди банківського управління». Українська Асоціація інвестиційного бізнесу ще у жовтні 2011 року направляла до ВРУ свої зауваження до цього законопроекту, однак оприлюднений 21.06.2012 р. на сайті ВРУ текст законопроекту ніяким чином не врахував ані пропозиції Асоціації, ані зауваження Головного науково-експертного управління ВРУ.


Прийняття зазначеного проекту Закону значно підвищить ризики банківського сектору, створить системну загрозу розвитку пенсійної системи, зведе нанівець запровадження пенсійної реформи України, спровокує соціально-економічну дестабілізацію та політичну напруженість в країні, призведе до зловживань в таких соціальних сферах як пенсійне забезпечення, освіта дітей та будівництво житла.


У підтвердження вищезазначеної позиції наводимо ряд ключових аргументів:


продовження www.uaib.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар